Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 10:29 από

Κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Βόλο οι νεαροί Τρικαλινοί αθλητές Shido Boxing(ΦΩΤΟ)

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα Shido Boxing πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαίου στην πόλη του Βόλου

 

Την αθλητική εκδήλωση, διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος Α.Σ Πήγασος, ενώ το παρών έδωσαν και νεαροί Τρικαλινοί αθλητές Shido Boxing από το Μelathron Gym, υπεύθυνος του οποίου είναι ο κ. Δημήτρης Λιούλιος.

Στο Βόλο βρέθηκε ο γνωστός δάσκαλος και προπονητής των παιδιών, Φώτης Γεωργόπουλος, μαζί με τον κ. Δημήτρη Λιούλιο και το συνεργάτη του Αχιλλέα Νταιλιάνη.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι για πρώτη φορά τα Τρίκαλα στέλνουν αθλητές ηλικίας μόλις 5-10 ετών σε αγώνες, στο συγκεκριμένο άθλημα, ωστόσο, η μαζική απήχηση που έχει πλέον το Shido Boxing στην πόλη μας, επέτρεψε να συμβεί αυτό.

Μάλιστα, οι πιτσιρικάδες, χάρηκαν το παιχνίδι, αποκομίζοντας σημαντικές παραστάσεις που θα τους χρειαστούν για τα επόμενα χρόνια, ενώ με την ολοκλήρωση των αγώνων, παρέλαβαν τα μετάλλια και τους αναμνηστικούς επαίνους τους.

Οι αθλητές του Μelathron Gym, απέσπασαν τα θετικά σχόλια των διοργανωτών , καθώς φάνηκε ότι τα παιδιά έχουν δουλευτεί σωστά και υπάρχουν οι προυποθέσεις για να ανέβουν γρήγορα επίπεδο.

Η χρονιά για τους μικρούς ηλικιακά αθλητές του Shido Boxing θα κλείσει στα τέλη του μήνα, ενώ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν οι κ. κ. Λιούλιος , Γεωργόπουλος και Νταιλιάνης ετοιμάζουν ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, καθώς πρόκειται για τρεις ανθρώπους που εργάζονται με ζήλο και συνεχώς αναζητούν το καλύτερο επάνω στη δουλειά τους.

Αναλυτικά οι αθλητές του Μelathron Gym που συμμετείχαν στην ημερίδα του Βόλου:

Χαρισοπούλου Αναστασία

Τυφαρίκη Ευανθία

Ρίζος Χρήστος

Θεοκτίστου Μαρκέλλα

Τυφαρίκη Θεοδώρα

Μπρέντας Γεώργιος

Παππάς Γεώργιος

Τριανταφύλλου Δημήτρης

Πιπέρης Γιώργος

Γιώτας Γιώργος

Κόσυβας Γιώργος

O Γεωργόπουλος Junior στα χνάρια του πατέρα του:Το μήλο κάτω απ'τη μηλιά θα πέσει!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"