Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 06:55 από

Ευχαριστήριο του Μαχητικού Συλλόγου Τρικάλων στους χορηγούς

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου Body Health Fitness and Professional Boxing, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή με ώρα έναρξης τις 11 π.μ. στο Athletic Park

Tη σπουδαία αυτή αθλητική εκδήλωση διοργανώνει ο Μαχητικός Σύλλογος Τρικάλων και δη ο γνωστός και αναγνωρισμένος δάσκαλος του Kick Boxing Φώτης Γεωργόπουλος, με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων από διάφορα σημεία της χώρας.

Eισηγητές στα τρία μέρη του σεμιναρίου θα είναι η κυρία Στέλλα Κατσιβέλης διαιτολόγος-διατροφολόγος, ο κ. Κωνσταντίνος Φλίγος, γυμναστής-προπονητής αρκετών επωνύμων και ο κορυφαίος προπονητής Γρηγόρης Μάλλιος.

Λίγες μέρες πριν την πραγματοποίηση του σεμιναρίου, ο Μαχητικός Σύλλογος Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς, που στηρίζουν αυτή την αξιόλογη προσπάθεια σε καιρούς χαλεπούς οικονομικά.

Η πολύτιμη συνδρομή τους, είναι απαραίτητη για την τέλεση μιας τέτοιας διοργάνωσης, που αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα του νομού.

Παράλληλα, ο Μαχητικός Σύλλογος Τρικάλων, θα έχει πολυάριθμη εκπροσώπηση σε αυτό το Event, καθώς τα μέλη του περιμένουν με ανυπομονησία την ερχόμενη Κυριακή και κυρίως την παρουσία των κορυφαίων αυτών προσωπικοτήτων που θα αποτελέσουν και τους εισηγητές του σεμιναρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"