Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 04:17 από

Σε 23 δευτερόλεπτα ο Στέφανος Μπαγλατσάκος νίκησε στον πρώτο επαγγελματικό του αγώνα!!!

Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο νεαρός αθλητής του kick boxing Στέφανος Μπαγλατσάκος

Ο αθλητής που εδώ και μερικούς μήνες ανήκει στην Team Mallios τον κορυφαίο σύλλογο του αθλήματος σε πανελλήνιο επίπεδο και υπό τις οδηγίες του πασίγνωστου προπονητή Γρηγόρη Μάλλιου, την Κυριακή έδωσε τον πρώτο επαγγελματικό του αγώνα για το Κ1.

Ο αγώνας του Στέφανου Μπαγλατσάκου, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Event που διεξήχθη στο Περιστέρι, με τον Τρικαλινό πρωταθλητή να αντιμετωπίζει , έναν έμπειρο αθλητή, ο οποίος στους 26  αγώνες που έδωσε μετρούσε 25 νίκες και μόλις μία ισοπαλία.

Τα προγνωστικά δεν ήταν υπέρ του Μπαγλατσάκου, ωστόσο, αυτός κατάφερε να τα ανατρέψει όλα, καθώς με μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση, πέτυχε μία σπουδαία νίκη , η οποία ήρθε μάλιστα μέσα σε μόλις 23 δευτερόλεπτα!!! με TKO.

Ο Τρικαλινός αθλητής, με κατάφερε καίρια χτυπήματα στον αντίπαλο, με τα οποία τον εξουδετέρωσε από πολύ νωρίς και εν συνεχεία πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη νίκη, παρέα με το τιμ της Team Mallios, αλλά και τους Τρικαλινούς που βρέθηκαν στην Αθήνα για τον αγώνα.

Ανάμεσά τους, ο πρώην προπονητής του, Φώτης Γεωργόπουλος, ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στα Τρίκαλα και εν συνεχεία κατάφερε να τον προωθήσει στην Team Mallios, ο Τζιοβάνι Πλεσιώτη, εκ των υπευθύνων του Diverso Stainless Italian Coffee, που τυγχάνει και ο μεγάλος χορηγός της προσπάθειας του Στέφανου και για το λόγο αυτό θα νιώθει και ο ίδιος ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την κίνησή του και φυσικά ο πατέρας του αθλητή.

Στη φωτό ο πρώην προπονητής του Στέφανου Μπαγλατσάκου και ο άνθρωπος που τον ανέδειξε, Φώτης Γεωργόπουλος, με το νυν προπονητή του, Γρηγόρη Μάλλιο(δεξιά) και το γυμναστή του, Κωνσταντίνο Φλίνκο(αριστερά).

Το πανηγύρι κράτησε για αρκετή ώρα, με το Στέφανο να αποτελεί ήδη ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του kick boxing Πανελληνίως, ενώ το μέλλον για τον ίδιο είναι ευοίωνο, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο. Μεγάλο στόχο για τον ίδιο αποτελεί τα επόμενα χρόνια η συμμετοχή στα κορυφαία events της Ευρώπης και του κόσμου και φυσικά και εκεί να καταφέρει να διαπρέψει.

Πολλά συγχαρητήρια στο Στέφανο Μπαγλατσάκο και από το Trikalascore, που στηρίζει την προσπάθεια του νεαρού αθλητή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"