Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 09:00 από

Το Diverso Stainless Italian Coffee επίσημος χορηγός του Στέφανου Μπαγλατσάκου!

Το γνωστό καφέ Diverso Stainless Italian Coffee αποτελεί από σήμερα τον επίσημο χορηγό του Τρικαλινού Παγκόσμιου πρωταθλητή του Kick Boxing, Στέφανου Μπαγλατσάκου

Ο νεαρός Στέφανος Μπαγλατσάκος που εδώ και μερικούς μήνες προπονείται στον κορυφαίο σύλλογο Team Mallios, υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Μάλλιου και πρόσφατα ανακηρύχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κ-1 Οpen που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αποκτά έτσι ένα μεγάλο σύμμαχο στη δύσκολη προσπάθειά του, που θα τον στηρίξει οικονομικά, αλλά και ηθικά.

Οι υπεύθυνοι των Diverso Stainless Italian Coffee, αδερφοί Γρηγόρης και Τζιοβάνι Πλεσιώτης, παρακολουθώντας όλους αυτούς τους μήνες την προσπάθεια του Στέφανου, αποφάσισαν να γίνουν τα μαγαζιά τους, ο κεντρικός χορηγός του Τρικαλινού αθλητή.

Μάλιστα, το πρωί ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, βρέθηκε στο Diverso, συνοδευόμενος από τον πρώην προπονητή του, Φώτη Γεωργόπουλο και εκεί είχε την ευκαιρία να τα πει κατ'ιδίαν με τους υπευθύνους των μαγαζιών, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την τεράστια επιτυχία του και του ευχήθηκαν η συνέχεια να είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους αδερφούς Πλεσιώτη για τη χορηγία τους και τους ευχήθηκε να βάλει τα δυνατά τους για να πετύχει νέες επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Ο Μπαγλατσάκος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα για το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παρεκκλίνει του προγράμματος των καθημερινών του προπονήσεων.

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο, καθώς ακολουθούν νέες μεγάλες προκλήσεις και για το λόγο αυτό, το μεσημέρι βρέθηκε στο Melathron Gym, όπου και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Φώτη Γεωργόπουλου, που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο του πρώην αθλητή του, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης φόρεσε και το μπλουζάκι του επίσημου χορηγού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"