Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 03:19 από

Στον τελικό του Κ-1 ο Μπαγλατσάκος,διεκδικεί το βράδυ τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή!!!

Εντυπωσιακός Στέφανος Μπαγλατσάκος: Ο Τρικαλινός πρωταθλητής του Kick Boxing, έπειτα από δύο επικές νίκες και με κατάθεση ψυχής, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της κατηγορίας -65 κιλά του Κ-1 που διεξάγεται αυτό το 3ήμερο στο Γαλάτσι, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ονομάτων του αθλήματος

Ο Μπαγλατσάκος αρχικά κέρδισε χθες έναν πολύ δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο από τη Μογγολία, ενώ σήμερα έκανε τη μεγάλη υπέρβαση επιρατώντας του 'Αγγλου αντιπάλου του, που ήταν και το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας.

Απόψε ο Τρικαλινός πρωταθλητής θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή, σε αγώνα απέναντι σε αντίπαλο τον οποίο θα μάθει σε λίγη ώρα.

Ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, εδώ και λίγο καιρό ανήκει στις τάξεις της κορυφαίας ελληνικής ομάδας Κick Boxing την Team Mallios και προπονείται υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Μάλλιου, που πίστεψε στο ταλέντο και τις δυνατότητές του και δικαιώνεται άμεσα για την επιλογή του.

'Οπως γίνεται κατανοητό, υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στα Τρίκαλα για τις επιτυχίες του Μπαγλατσάκου, ενώ ο πρώην δάσκαλός του, Φώτης Γεωργόπουλος αισιοδοξεί ότι θα καμαρώσει το Στέφανο στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σηκώνοντας την Ελληνική σημαία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"