Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 06:26 από

O Tρικαλινός Μιχάλης Αργύρης στην Elite του ελληνικού Kick Boxing!!!

 O Τρικαλινός Μιχάλης Αργύρης, είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους Kick Boxers της χώρας

Ξεκινώντας την καριέρα του από τα Τρίκαλα και δίπλα στο γνωστό δάσκαλο Φώτη Γεωργόπουλο, κατάφερε να αποκτήσει τις απαραίτητες βάσεις, αλλά και τη δυναμική, προκειμένου να κάνει το μεγάλο άλμα και πλέον ανήκει στο γνωστό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης Ultras Fighters, έχοντας ως δάσκαλο το Δημήτρη Παπαδόπουλο, έναν από τους καλύτερους στο είδος του.

Με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες ο Μιχάλης Αργύρης, μπαίνει πλέον σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο, με τις μεγάλες προκλήσεις για εκείνον να πλησιάζουν.

Αρχής γενομένης από την 9η Οκτωβρίου, όταν και θα συμμετάσχει στη βραδιά επιλέκτων που θα πραγματοποιηθεί στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, ευελπιστώντας σε μία όσο το δυνατόν καλύτερο παρυσία.

'Εχει αναδειχτεί ήδη μία φορά 3ος Πανελληνιονίκης στην κατηγορία του και δεν το κρύβει ότι οι βλέψεις του είναι για αρκετά ψηλά.

Στην παρακάτω ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, ο Μιχάλης αναφέρεται στα πρώτα του βήματα, δίπλα στο Φώτη Γεωργόπουλο, τις διακρίσεις , τους μελλοντικούς του στόχους, τη μεγάλη πρόκληση που αποτελεί για τον ίδιο η επιλογή του για την ομάδα Ultra Fighters, αλλά και τους αθλητές που έχει πρότυπο.

Στο φινάλε, δίνει τις συμβουλές του στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το Kick Boxing.

Aναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Αργύρη στο Trikalascore:

Ερ:  Μϊλησέ μας για την έως τώρα διαδρομή σου στο χώρο του kick boxing. πότε και πως ξεκίνησες και τα πρώτα σου βήματα στα Τρίκαλα δίπλα στο Φώτη Γεωργόπουλο

Aπ:Το ξεκίνημα μου στο χώρο του kick boxing ήταν δύσκολο διότι έμενα έξω από τη πόλη σε ένα χωριό τον Πρόδρομο. Ήθελα να ξεκινήσω από πολύ μικρή ηλικία αλλά λόγο μετακίνησης μας ήταν δύσκολο οικογενιακά, βέβαια με τα χρονια αύτο το πρόβλημα ξεπεράστηκε και ξεκίνησα στην ήλικια τον 16 χρονών, μπήκα δυναμικά στο άθλημα δεν έχανα προπόνηση περίμενα πότε θα έρθει η επόμενη μέρα να πάω για προπόνηση μου άρεσε απο την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γυμναστήριο fitness tempo και ένιωσα πολύ τυχερός που είχα και εχω εναν τετοιο δασκαλο δίπλα μου τον κ. Φώτη Γεωργόπουλο διότι χάρη σε αυτόν έμαθα πολλά πράγματα μέσα στα 3 χρόνια συνεργασίας μας και χάρη σε αυτόν βρίσκομαι εδώ που είμαι τώρα και σε αύτο το επίπεδο.
 
 
Ερ:Η μετακόμισή σου στη Θεσσαλονίκη και στο σύλλογο Ultras Fighters μία μεγάλη πρόκληση για σένα. πως έγινε αυτή η μεταγραφή και ποιο είναι το επίπεδο του αθλήματος εκεί. δύο λόγια για τον προπονητή σου και τις υποδομές
 
Απ:Η μετακομησή μου έγινε λόγο σπουδών εδώ στη Θσσαλονίκη δεν ήθελα να σταματήσω αύτο το άθλημα και με τη συμβουλή του Δασκάλου μου Φώτη συνεχίζω την διαδρομή μου στην ομάδα Ultras Fighters η οποία ειναι μία απο τις καλύτερες σχολες στη Θεσσαλονίκη επίσης το επίπεδο είναι πολύ καλό...!!! Ο Δάσκαλος μου που με έχει αναλάβει ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ενας αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής η συνεργασία μας ειναι πολυ καλή είμαι πολυ ευχαριστημένος μαζί του με την προπόνηση και την ομάδα.
 
Ερ:Μίλησέ μας για τις έως τώρα διακρίσεις σου, αλλά και για τις επόμενες προκλήσεις που ακολουθούν για σένα
 
 
 Απ:Μέχρι στιγμής έχω σημειώσει 20 αγώνες με 2 ήτες έχω βγεί χάλκινος σε πανελλήνιο. η πορεία μου στην θεσσαλονίκη έχει σημειωθεί ως τωρα με πέντε αγώνες και πέντε νίκες, οι επόμενοι αγώνες θα είναι πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκινώντας να δίνω τον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα στις 9 Οκτωβρίου.
 
Ερ:Ποιοι οι μελλοντικοί σου στόχοι και μέχρι που θα ήθελες να φτάσεις;
 
Απ:Στοχεύω ψηλά. Θέλω να φτάσω στο επίπεδο να παίζω στα μεγαλύτερα ring οχι μόνο της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού και να είμαι αντιμέτωπος με τους ποιο κορυφαίους αθλητές στον κόσμο. Δουλεύω σκληρά και θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο με την βοήθεια της οικογενιάς μου των Δασκάλων μου και όλους όσους με υποστηρίζουν και πιστεύουν σε εμενα.
 
Ερ:Εχεις κάποιον ή κάποιους αθλητές ως πρότυπα, στους οποίους θα ήθελες να μοιάσεις;
 
 
Απ:Πολλοί αθλητές μου αρέσουν βλέπω πολλα βιντεάκια στο you tube και μέσα απο αυτά πέρνω πολλά πραγματα και τα εφαρμόζω στις δικές μου τεχνικές... Ποιο πολύ μου αρεσει ο αθλητής του εξωτερικού Tyrone Spong και επίσης ο δικος μας θρύλος Μιχάλης Ζαμπίδης.
 
Ερ:το kick boxing γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα, για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό και τι απαντάς σε όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα επικίνδυνο άθλημα;
 
 
Απ: Το άθλημα του kick boxing εξελίχθηκε όσο κανένα άλλο τα τελευταία 20 χρόνια γιατί αγαπήθηκε από το κόσμο , έδωσε τεράστιες επιτυχίες και πλέον καλύπτεται τηλεοπτικά στις ζώνες υψηλής τηλεθέασης. Όσο επικύνδινο και αν φαίνεται στην πραγματικότητα δεν είναι γιατί σου μαθαίνει πολύ καλά την αυτοάμυνα και πανω από όλα σε πυθαρχεί.
 
Ερ:Τι θα ήθελες να συμβουλεύσεις σε ένα παιδί που σκέφτεται να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα και ποια είναι τα ωφέλη του;
 
 
Απ:Σε ένα παιδί θα συμβουλευα να αγαπήσει αυτό το άθλημα όπως έκανα κ εγώ κ να προπονηθεί άφοβα , γιατι δίπλα σε υπεύθυνους προπονητές κ με τη σωστή καθοδήγηση είναι το ασφαλέστερο άθλημα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"