Μία οικογένεια ο Α.Ο Σαραγίων που έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του(ΦΩΤΟ)

Παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, του τεχνικού τιμ και πολλών παιχτών η ομάδα των Σαραγίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Ουζερί ''Ο Βασίλης''

Το κέφι και η διάθεση όλων ήταν ανεβασμένα με τους παίχτες της ομάδας να συζητάνε το το επερχόμενο ντέρμπι κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, δειπνώντας παράλληλα τις νοστιμιές του μαγαζιού.

Πριν την κοπή της πίτας την οποία αμέσως μετά ευλόγησε ο Πάτερ Γεώργιος Παπαγεωργίου εφημέριος του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων όλοι οι παίχτες της ομάδας οργάνωσαν έναν μικρό έρανο από τον οποίο μαζεύτηκε ένα πολύ καλό ποσό για να χειρουργηθεί μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό ο  ποδοσφαιριστής του Κεφαλοβρυσιακού Ανδρέας Τσιασιώτης. 

Κίνηση που επικροτήθηκε απ'όλους και ειδικά από τους επίσημους καλεσμένους όπως οι κύριοι Χρήστος Μιχαλάκης αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και Άκης Αναστασίου αντιδήμαρχος Τρικκαίων που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν αμφότεροι καλή χρονιά με υγεία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Λεωνίδας Γκόβαρης που και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και με επιτυχίες.

Η βραδιά είχε δύο τυχερούς, πρώτος ήταν ο Σίμος Χάρης ο οποίος κέρδισε το δώρο από τον πρώην πρόεδρο Θώμά Λιούτα που αντιστοιχεί στο ποσό των 50 ευρώ ύστερα από κλήρωση.

Και ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί αν και απών ήταν ο Κώστας Μαράβας το οποίου το δώρο αντιστοιχεί επίσης στο ποσό των 50 ευρώ.

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του Τrikalascore: