Ο Ζήσης βρέθηκε εκτός αποστολής για Πάτρα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr ο 'Αγγελος Ζήσης βρέθηκε εκτός αποστολής του Α.Ο.Τρίκαλα για το ματς με την Παναχαική, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του a-sports.gr επί του θέματος:

Ένα από τα αρκετά καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα των Τρικάλων είναι και ο Άγγελος Ζήσης, αλλά φαίνεται πως η σεζόν για εκείνον δεν ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, αφού από νωρίς βγήκε... φάουλ.

Στην προπόνηση της Κυριακής (29/10), δηλαδή την τελευταία πριν από την Παναχαϊκή, ο 20χρονος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις ασκήσεις που έκαναν στον ΑΟΤ και ο Σωτήρης Αντωνίου άκουσε την ατάκα του. Αυτομάτως αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ δόθηκε εντολή να προπονείται μόνος του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει δεδομένα προβληματισμός για την εικόνα στην Πάτρα, αλλά και πίστη στο υλικό της ομάδας, κάτι που φάνηκε και από την ομιλία του Δημήτρη Μπαταγιάννη. Για το συγκεκριμένο ματς, πάντως, συζητήθηκαν και κάποιες επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, οι οποίες προκάλεσαν εντύπωση. Τέλος, άπαντες περιμένουν να δείξει η ομάδα σαφή βελτίωση κόντρα στον Άρη.