Αντωνίου:Θα παίξει 50-50 στα Τρίκαλα ο Φωτιάς

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου, κλήθηκε να σχολιάσει τον ορισμό του διαιτητή, Βασίλη Φωτιά, στο σημαντικό ματς του Άρη με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή

«Ο Φωτιάς είναι ένας νέος άνθρωπος μόλις 28 χρονών, ένας συγκροτημένος άνθρωπος και πολύ καλό παιδί, έχει σπουδάσει  ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, ενώ έχει εργαστεί στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S!

Είναι ένας επιστήμονας που διακρίνεται για τα θετικά του στοιχεία και είμαστε πολύ περήφανοι και ευγνώμονες που εκπροσωπεί τον νομό μας. Βέβαια αυτό έχει και ένα αρνητικό, επειδή είναι και καλός διαιτητής, φεύγει από τον νομό, όλες οι ομάδες θέλουν να τις σφυρίξει ο Φωτιάς αλλά το παιδί την Κυριακή θα σφυρίξει το Τρίκαλα-Άρης. Είναι ένας διαιτητής που έχει πολλές εμπειρίες από Super League, Football League και κύπελλο Ελλάδας, έχεις την εμπειρία και την ικανότητα να σφυρίζει ισότιμα τα παιχνίδια. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τον Φωτιά ότι θα απονείμει δικαιοσύνη, το 50-50 στο γήπεδο.

Για τον Άρη είπε:

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που ομάδες σαν τον Άρη με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο να λείπουν από την Super League. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα, θα ανέβει και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

 Σε ερώτηση για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του Βαγγέλη Γραμμένου:

(Γελώντας) Ε αυτά είναι γνωστά, είναι παιδικές ασθένειες που έχουμε όλοι. Πλέον τα έχουμε αφήσει πίσω και προσπαθούμε για το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, τώρα είμαστε όλοι εθνική Ελλάδος και κάνουμε τα πάντα για να καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Κλείνοντας έδωσε και την υπόσχεση του:

Σε προσωπικό επίπεδο σας υπόσχομαι ότι ο σκοπός μου είναι ότι είπα να γίνουν πράξη και να βοηθήσει να γιάνει το ποδόσφαιρο, το άθλημα που υπηρετώ όλη μου την ζωή.

Pressaris.gr