Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015 09:48 από

Μοιρασιά στο παιχνίδι των Νέων Τρικάλων-Καρδίτσας

Σε αντίθεση με το παιχνίδι των Παίδων, στο αντίστοιχο ανάμεσα στους Νέους των Τρικάλων και της Καρδίτσας υπήρξε ισορροπία και τελικό αποτέλεσμα 1-1

Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου, η Τρικαλινή ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης, απέναντι στην καλή ομάδα της Καρδίτσας που βάσει απόδοσης και ευκαιριών, ειδικά στην επανάληψη, θα μπορούσε να είχε φύγει και με το διπλό.

Ο αγώνας ξεκινησε με τους καλύτερους οιωνούς για το συγκρότημα του Χρήστου Μόρφου, που προηγήθηκε στο 13' με ένα απίστευτο τερμα που σημείωσε ο Δημόπουλος με σουτ επάνω στην κίνηση.

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα ανέβασε απόδοση και κατόρθωσε να ισοφαρίσει με το Χρήστο Γκίκα στο 30′ με ωραίο σουτ.

  Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες της Καρδίτσας ανέβασαν στροφές, έχοντας μερικές κλασικές ευκαιρίες να προηγηθούν και να πάρουν τη νίκη, ενώ τα Τρίκαλα ειχαν και αυτά μία καλή στιγμή λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης για να "κλέψουν το ματς.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Μικτή ΕΠΣ Νέων Τρικάλων (Χρ. Μόρφος): Πέρκας, Γούλας, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης, Ταμπουράς, Μαγκούτης (56′ Μπακρατσάς), Δημόπουλος, Αλεξανδρής (86′ Μαγκλάρας), Παπαγεωργίου.

Μικτή ΕΠΣ Νέων Καρδίτσας (Β. Καραγεωργόπουλος): Παπαευθυμίου, Κωσταρέλλος (69′ Κορτίκης, Πλιάσσας (69′ Νταλούμης), Αγγελάκης, Αναγνώπουλος, Λάππας, Παπαδημητρίου, Γκίκας, Αθανασίου, Κορέλας, Χρυσικός

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής (02/12):

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Λάρισας –
ΕΠΣ Τρικάλων – ΕΠΣ Καρδίτσας 1-1

Η βαθμολογία (4 αγώνες)
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 6 *
2. ΕΠΣ Καρδίτσας 5
3. ΕΠΣ Λάρισας 3 *
4. ΕΠΣ Τρικάλων 2

* Έχουν αγώνα λιγότερο

Η προτελευταία (5η) αγωνιστική (16/12/2015):

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Τρικάλων