Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 12:22 από

Kλέβει την παράσταση το ντέρμπι κυπέλλου Διγενής Νεοχωρίου-Α.Σ Μετέωρα

Μεθαύριο Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΤ, με τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στο Νεοχώρι και τα Μετέωρα που θα πραγματοποιηθεί στις 14.30 στο Μπάμπης Παπαχατζής

Πρόκειται για μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στο μοναδικό εκπρόσωπο του νομού στη Γ' Εθνική το Διγενή και τον πρωτοπόρο της Α' ΕΠΣΤ , Α.Σ Μετέωρα, στην επανάληψη του ζευγαριού του περσινού τελικού, όπου οι Νεοχωρίτες επικράτησαν με 2-1.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση καθώς είναι μία κατηγορία παραπάνω από εκείνο του Γιώργου Βακουφτσή, ενώ παράλληλα θα αγωνιστεί και στην έδρα του.

Από την ώρα όμως που μιλάμε για το θεσμό των εκπλήξεων και από τη στιγμή που τα Μετέωρα είναι ο πολυνίκης του θεσμού και μία ομάδα με παράδοση στο κύπελλο, είναι πολύ πιθανό ο προημιτελικός να έχει αμφίρροπο χαρακτήρα.

Το παιχνίδι αυτό, αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους, τόσο της περιοχής του Νεοχωρίου, όσο και της Καλαμπάκας και το Μπάμπης Παπαχατζής αναμένεται να γεμίσει από κόσμο, με την ευχή να πραγματοποιηθεί ένας ποιοτικός προημιτελικός με όμορφο θέαμα.