Σάββατο, 1 Απριλίου 2017 09:54 από

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Ολυμπιακού Λαμίας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον ορισμό του διαιτητή Λαθύρη στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Αταλάντη στο Ενωσιακό γήπεδο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου 1/4 μεταξύ του Ολυμπιακού Λαμίας και της Αταλάντης επιλέχθηκε ως διαιτητής ο κ. Λαθύρης. Ακόμη και τώρα που το ματς μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον η επιλογή του εν λόγω διαιτητή θεωρείται τουλάχιστον άκυρη.

Ο Ολυμπιακός Λαμίας δεν ξεχνάει ούτε τις περσινές του διαιτησίες, ούτε την φετινή του α΄ γύρου με το Καλαπόδι και όσα επακολούθησαν στη διεξαγωγή του, όσο και την αναφορά του στο φύλλο αγώνα με τα ψέματα που έγραψε.

Η επιλογή του 5 μέρες πριν τον σημαντικό αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου στα Τρίκαλα για το θεσμό του κυπέλλου όπου η ομάδα του Ολυμπιακού εκπροσωπεί το νομό Φθιώτιδος προκαλεί μόνο εκνευρισμό και ερωτηματικά..

Ο Ολυμπιακός Λαμίας δηλώνει ότι δεν αλλάζει αξίες και αρχές ως ομάδα και ως εκ τούτου διαιτησίες σαν του κυρίου Λαθύρη που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν ανάμεσα στα δυο σωματεία δεν γίνονται δεκτές.»