Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 07:12 από

Δήμητρα/Απόλλων και Α.Ο.Τρίκαλα αύριο για την κούπα του πρωταθλητή

Η ώρα της στέψης έφτασε για το φετινό παιδικό πρωτάθλημα, καθώς αύριο στις 4μ.μ. αναμετρώνται στο δημοτικό στάδιο η Δήμητρα/Απόλλων και ο Α.Ο.Τρίκαλα, στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης

Οι κατά τεκμήριον πιο δυνατές φετινές ομάδες του παιδικού, θα δώσουν μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βέβαια οι Απολλωνιστές είναι εκείνοι που κατέκτησαν εύκολα την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κερδίζοντας σε αυτή μέσα-έξω τους κυανέρυθρους.

Αύριο όμως, θα είναι ένα διαφορετικό ματς, ένας τελικός και εκείνος που το θέλει περισσότερο, αλλά και εκείνος που θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα, θα πάρει το κύπελλο.

Τον αυριανό τελικό, αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου, με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος, αλλά και να δούμε ένα ποιοτικό ματς.

Να σημειωθεί ακόμη ότι η Δήμητρα/Απόλλων από το 2005 που δημιουργήθηκε είναι η ομάδα που κυριαρχεί στο παιδικό πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει τη...μερίδα του λέοντος των τροπαίων.