Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 05:59 από

Λειτουργία μπουτίκ για τον Α.Ο.Βαλτινού που παίζει σε άλλο επίπεδο!!!(ΦΩΤΟ)

Στον Α.Ο Βαλτινού συνεχώς αποδεικνύουν ότι βρίσκονται πάρα πολύ μπροστά, σε σχέση με τα δεδομένα της κατηγορίας όπου αγωνίζεται φέτος το σωματείο

Μετά τη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας για τα δεδομένα της Β' Ερασιτεχνικής, το σωματείο δείχνει ότι λειτουργεί με τρόπο που θα τον ζήλευαν και ομάδες παραπάνω κατηγοριών.

Η διοίκηση του Α.Ο.Β προχώρησε στη λειτουργία μπουτίκ, όπου μπορεί κάποιος να βρει τις καλαίσθητες φανέλες, φούτερ , μπουφάν άλλα είδη ένδυσης, λάβαρα καθώς και να προμηθευτεί το ημερολόγιο της ομάδας για το 2018.

Παράλληλα, στην μπουτίκ, υπάρχουν αποκόμματα εφημερίδων από το ένδοξο παρελθόν και έπειτα από σημαντικές διακρίσεις του σωματείου, όταν μεσουρανούσε στις παραπάνω κατηγορίες.

Η μπουτίκ του Α.Ο.Β εγκαινιάστηκε σήμερα, στα πλαίσια και της εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος του χωριού και δεκάδες μικροί και μεγάλοι πέρασαν από αυτή, αγοράζοντας κάποια από τα αντικείμενα που διατίθενται, ενώ το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και φυσικά ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Καλαμπάκας, ο άνθρωπος που έπραξε τα μέγιστα προκειμένου το σωματείο να επανασυσταθεί εκ νέου, αλλά και όλα να λειτουργούν στην εντέλεια σε οργανωτικό επίπεδο.

Πάντως, οι ιθύνοντες του Βαλτινού δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ , καθώς στο μυαλό τους υπάρχουν αρκετές ακόμη σκέψεις, όσον αφορά την αναβάθμιση της ομάδας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

H διοίκηση του Α.Ο.Β αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία Portioli Espresse και τον υπεύθυνό της Νίκο Παππά, ο οποίος στάθηκα αρωγός και σε αυτή τους την πρωτοβουλία

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την μπουτίκ του Α.Ο.Β αλλά και τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία του χωριού: