Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 08:38 από

Ετοιμος να πρωταγωνιστήσει ο Α.Ο Βαλτινού,φιλικό σήμερα με Βασιλική(ΦΩΤΟ+VIDEO)

H επιστροφή του Α.Ο Βαλτινού στη δράση, είναι γεγονός μετά από τα 4,5 χρόνια

'Ενα από τα πλέον ιστορικά σωματεία του νομού, προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας, έχοντας υψηλές βλέψεις και με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο.

Ο νέος πρόεδρος του σωματείου κ. Παναγιώτης Καλαμπάκας, ένας άνθρωπος με μεγάλο ζήλο και μεράκι για την όλη προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό διοικητικά, προσπαθεί με τους συνεργάτες του να δημιουργήσουν μία ισχυρή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά παράλληλα οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα, θέλοντας να φέρουν τον κόσμο της περιοχής και πάλι στο γήπεδο.

Το προσεχές διάστημα, αναμένεται να προχωρήσουν και σε βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο Βαλτινού, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση, δίνουν και στο κομμάτι της Ακαδημίας που παρουσιάζεται φέτος αρκετά δυνατή και με αρκετά παιδιά να τη στελεχώνουν.

Αν μη τι άλλο, η επιστροφή του Α.Ο Βαλτινού είναι δυναμική και το μέλλον του σωματείου, το οποίο για 4,5 χρόνια είχε σβηστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αναμένεται ευοίωνο, δεδομένου ότι αξιόλογοι και εργατικοί άνθρωποι κρατούν την τύχη του στα χέρια της.

Προπονητής της ομάδας είναι φέτος ο έμπειρος τεχνικός Μάκης Ζαβλανός, ο οποίος χτίζει καθημερινά την ομάδα. Παράλληλα έχουν αποκτηθεί αρκετοί έμπειροι και κάποιοι πιο νεαροί ηλικιακά ποδοσφαιριστές, σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του Α.Ο Βαλτινού, δόθηκε σήμερα εντός έδρας φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε άλλη μία ιστορική ομάδα που θα αγωνιστεί και φέτος στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, τον Κεραυνό Βασιλικής.

Ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός και ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τον Κεραυνό να ανοίγει το σκορ και τους γηπεδούχους, να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια με κοντινή κεφαλιά του Σάκη Σταμούλη.

Το Βαλτινό στις αρχές του Β' ημιχρόνου είχε και άστοχη εκτέλεση πέναλτι με το Μάμαλη, το οποίο απέκρουσε ο κίπερ της Βασιλικής.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την εν λόγω αναμέτρηση, καθώς και ένα ενδεικτικό βίντεο από το φιλικό: