Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 04:59 από

Eτοιμη για υψηλές πτήσεις η αντρική ομάδα της Ακαδημίας1(ΦΩΤΟ)

Η αντρική ομάδας της Ακαδημίας1 επιστρέφει μετά από τρία χρόνια απουσίας στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού

Θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής κατηγορίας και εκεί αναμένεται να πρωταγωνιστήσει καθώς το Καλοκαίρι έγιναν κάποιες σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες, ενώ παράλληλα η ομάδα θα στηριχτεί και στο μεγάλο ταλέντο ορισμένων δικών της νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Σάκης Πούλιος και Κωνσταντίνος Γκαλέας, αποφάσισαν να κατεβάσουν και πάλι το αντρικό τμήμα, ευελπιστώντας στο να κερδίσουν οι παίκτες τους παραστάσεις μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και φυσικά να καταφέρουν να αναδείξουν κάποια παιδιά που έχουν τις δυνατότητες.

Η αντρική ομάδα θα απαρτίζεται από παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2000-01, ενώ το ρόστερ συμπληρώνουν σπουδαστές του ΤΕΦΑΑ, που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά.

Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους, ώστε να γίνει καλή δουλειά που θα φανεί σε λίγο καιρό στο γήπεδο.

Η Ακαδημία 1 θα δώσει το επόμενο διάστημα δύο φιλικά παιχνίδια, αρχικά μεθαύριο Πέμπτη θα παίξει στο Κεραμίδι με το τοπικό σωματείο και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην περιοχή της Καρδίτσας για να αναμετρηθεί με ομάδα του γειτονικού νομού.

Εικόνες από την προπόνηση του αντρικού τμήματος της Ακαδημίας1: