Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 01:08 από

Συνεχείς δραστηριότητες για την Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων

Η ποδοσφαιρική δράση των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλωνα συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο για έξι συνολικά γκρουπ γεννηθέντων 2008 έως 2012 τα οποία συμμετείχαν σε τουρνουά στη Λάρισα που διοργάνωσαν οι Ακαδημίες του Προμηθέα και του Αβέρωφ

Περίπου 50 αθλητές της Δήμητρας Απόλλων έπαιξαν και χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα με τους προπονητές να τους καθοδηγούν όσο το δυνατό καλύτερα βγάζοντας τα συμπεράσματά τους ενώ αρκετοί ήταν και οι γονείς που παραβρέθηκαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών.

 Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωί διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας ένα ξεχωριστό παιχνίδι για το προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων αφού η Δήμητρα Απόλλων Β’ βρέθηκε αντιμέτωπη με τη Δήμητρα Απόλλων Γ’ ενώ το Α’ τμήμα είχε ρεπό. Νικητής φυσικά βγήκε το ποδόσφαιρο αφού όλοι προσπάθησαν μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα να δείξουν τις αρετές τους.

 Με καλό φαγητό, χαλαρή συζήτηση και ωραία ατμόσφαιρα σε γνωστή ταβέρνα των Τρικάλων, διασκέδασαν για λίγο οι ποδοσφαιριστές της ερασιτεχνικής ομάδας τη Δευτέρα το βράδυ και με την ευκαιρία της επικείμενης γιορτής του κ. Μπέντα Δημητρίου ο οποίος πρόσφερε το τραπέζι στην ομάδα.

 Μόνο περηφάνια μπορεί να αισθάνονται όλοι στην οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων αφού αρκετά από τα “παιδιά” της που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο είχαν πολύ καλή απόδοση στους αγώνες του Σαββατοκύριακου με τις ομάδες τους. Τόσο ο Κώστας Φορτούνης με τον Ολυμπιακό όσο και ο Χρήστος Αλμπάνης με τον Απόλλων Σμύρνης έδειξαν το αστείρευτο ταλέντο τους έχοντας πολύ καλή παρουσία αμφότεροι. Τους ευχόμαστε κάθε μελλοντική επιτυχία με τους συλλόγους τους και ειδικότερα στον Κώστα να βοηθήσει την Εθνική μας ώστε να προκριθεί στο Μουντιάλ στις δύο αναμετρήσεις με την Κροατία.