Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 03:27 από

Εδωσε τα πρώτα φιλικά η Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων

Η αγωνιστική δράση για την Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων άρχισε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας, εκεί όπου φιλοξένησαν τις πολύ αξιόλογες Ακαδημίες του ΑΣ Μετέωρα και την Ακαδημία “Βουτυρίτσας”

Μεταξύ των τριών Ακαδημιών έγιναν συνολικά 16 παιχνίδια από Babini εως Παιδικό και όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο, με τους προπονητές να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για την βελτίωση των αθλητών και των τμημάτων γενικότερα. Αρκετοί ήταν και οι γονείς – φίλαθλοι που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των παιδιών ενώ τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά τους. Επίσης η Δήμητρα/Απόλλων ευχαριστεί τις παραπάνω Ακαδημίες για τη συμμετοχή τους στους αγώνες και εύχεται σε όλους καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά

 Η Δήμητρα – Απόλλων συγχαίρει το διαιτητικό τρίο (κ Κουτσάγιας, κ Λεωνίδας και κ. Παπαγιαννόπουλος) του αγώνα πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΤ, Πυργετός – Δήμητρα/Απόλλων για την άψογη διαιτησία τους καθώς και όλη την οικογένεια του Πυργετού για τη φιλοξενία.

 Τέλος, η οικογένεια της Δήμητρας/Απόλλων εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Αζιζ Άκη που πρόσφατα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Στεφανία, “βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους”.