Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 12:38 από

Ξεκίνημα με υψηλές προσδοκίες για την Ακαδημία1(ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν σήμερα προπονήσεις τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας 1 με παιδιά γεννηθέντα 2007-2011

Στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας οι μικροί ποδοσφαιριστές, είχαν σήμερα την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι μετά από καιρό και να απολαύσουν την προπόνηση και το παιχνίδι που τόσο αγαπούν.

Η πρώτη της Ακαδημίας 1 πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του υπευθύνου, Θανάση Πούλιου και του στενού συνεργάτη του, Κωνσταντίνου Γκαλέα, ενώ το παρών έδωσαν και αρκετοί γονείς.

Μετά την εντυπωσιακή περσινή σεζόν, ο πήχης φέτος μπαίνει ακόμη πιο ψηλά στην Ακαδημία 1. Η χρονιά ξεκινάει πολύ καλά, καθώς έχει αυξηθεί ιδιαίτερα ο αριθμός των παιδιών, που ξεπερνούν ήδη τα 100, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Πρωταρχικό στόχο των ανθρώπων της Ακαδημίας 1, αποτελεί τα παιδιά να διδαχτούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να απολαμβάνουν το παιχνίδι, αλλά και παράλληλα κάποια από αυτά, που διαθέτουν το απαιτούμενο ταλέντο, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και σε ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως συνέβη πέρυσι με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ακόμη ότι το αντρικό τμήμα της Ακαδημίας, φέτος θα αγωνιστεί στον Α' όμιλο της Α1' Ερασιτεχνικής, θέλοντας και σε αυτή την κατηγορία να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τη σημερινή πρώτη των μικρών τμημάτων της Ακαδημίας1: