Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017 11:15 από

Δυναμώνει το προπονητικό τιμ του Ajax Trikala!

Νέα πρόσωπα συνεχίζουν να προσθέτονται στο τεχνικό επιτελείο της νεοσύστατης ακαδημίας του Ajax Trikala. Δίπλα στον Νίκο Μανούρα, θα είναι για τη φετινή σεζόν οι Βατής Στράτος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Κρεμμυδιώτης Κυριάκος, Καραγιαννάκης Γρηγόρης και έπεται συνέχεια σύντομα

Οι άνθρωποι, ο προηγμένος αθλητικός εξοπλισμός, η συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ και η τεχνογνωσία του ολλανδικού μοντέλου, έρχονται να προσφέρουν κάτι μοναδικό για την πόλη των Τρικάλων. Διευθυντής και κύριος υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μανούρα.

Το προφίλ του διευθυντή της ακαδημίας

Ο Nikolas Manouras είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα «προπονητική ποδοσφαίρου», κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος «Άσκηση και ποιότητα ζωής» με κατεύθυνση την «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης - Απόδοσης» του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και υποψήφιος Διδάκτωρ του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Διετέλεσε προπονητής στην ακαδημία Δήμητρα/Απόλλων 2005 επί 7 συναπτά έτη. Πέρα από την ενασχόληση του με τις ακαδημίες, διετέλεσε και βοηθός προπονητή - γυμναστής στη Φαρκαδώνα το 2015 στην Γ Εθνική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια διατέλεσε γυμναστής του Ελευθεροχωρίου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΤ και την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική, όπου ήταν ο πρώτος προπονητής και μάλιστα ο νεαρότερος στην κατηγορία σε πανελλήνιο επίπεδο. Τέλος, τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων προπονητικής σε κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπενφίκα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το προφίλ του τεχνικού τιμ

Ο Στράτος Βατής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ έχει παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο των σεμιναρίων για το UEFA A. Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες του νομού Τρικάλων και στη γυναικεία ομάδα των Μετεώρων στη Γ Εθνική.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος είναι προπονητής τερματοφυλάκων και εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την περασμένη σεζόν στην ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Kiriakos Kremmydiotis είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα ποδoσφαίρου και εργάστηκε την περασμένη αγωνιστική σεζόν ως προπονητής του Δενδροχωρίου στην Α ΕΠΣΤ, ενώ διατέλεσε και προπονητής στην Ακαδημία Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων.

Ο Γρηγορης Καραγιαννακης είναι τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα ποδοσφαίρου και την περασμένη αγωνιστική σεζόν διατέλεσε προπονητής στην Ακαδημία Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων.