Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 10:08 από

Xάρηκαν το ποδόσφαιρο τα τμήματα Juniors Πυργετού-Πορταικού(ΦΩΤΟ)

Χθες είχαμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Junior's της ΕΠΣ Τρικάλων και στο γήπεδο Πυργετού αναμετρήθηκαν τα αντίστοιχα τμήματα του Δικέφαλου και του Πορταικού, όπου μετέχουν παιδιά γεννηθέντα από το 2006 και έπειτα

Οι πιτσιρικάδες των δύο ομάδων απόλαυσαν το παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και σε ένα εξαιρετικό γήπεδο, το οποίο οι ιθύνοντες του συλλόγου φρόντισαν προκειμένου να έχει κουρευτεί πριν το ματς και ο αγωνιστικός του χώρος να είναι χαλί.

'Ηταν ένα παιχνίδι-γιορτή με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και τους γονείς από την κερκίδα να χειροκροτούν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Πυργετού επικράτησε με σκορ 2-1, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Καρατζούνης Α. και Παπακεμος Β.

Οι κίτρινοι παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα και τα εύσημα ανήκουν και εδώ στο νεαρό προπονητή, Κωνσταντίνο Γουργούλια που με μεράκι και ζήλο έχτισε και αυτό το τμήμα, και τα αποτελέσματα  φαίνονται στο χορτάρι.

Γενικώς επαληθεύεται αυτό που γράψαμε και σε άλλες αναρτήσεις ότι η Ακαδημία του Πυργετού έχει ανέβει φέτος επίπεδο, κάτι το οποίο αναγνωρίζει και η διοίκηση του σωματείου, ενώ τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα την επόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς ακόμη περισσότερα παιδιά αναμένεται να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του Δικέφαλου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τη χθεσινή αναμέτρηση Junior's στον Πυργετό: