Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 01:09 από

H Aκαδημία του Δικέφαλου Πυργετού είδε το ντέρμπι Α.Ο.Τρίκαλα-Αρης

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που παρακολούθησαν σήμερα το ντέρμπι Α.Ο.Τρίκαλα-'Αρης στο δημοτικό στάδιο, βρέθηκε και η Ακαδημία του Δικέφαλου Πυργετού

Τα παιδάκια των τμημάτων υποδομής του σωματείου, συνοδευόμενα από τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Γουργούλια, είχαν την ευκαιρία να δουν το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, αποκομίζοντας παραστάσεις, που θα τους φανούν χρήσιμες στα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, τα οποία κάνουν.

Στο ίδιο σημείο, βρέθηκε και σύσσωμη η διοίκηση του Δικέφαλου, με επικεφαλής τον πρόεδρο και γνωστό φίλαθλο του Α.Ο.Τρίκαλα, Γιώργο Μπουλογιώργο.

Η Ακαδημία του Πυργετού έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική σεζόν, με τη συμβολή του Κωνσταντίνου Γουργούλια να είναι καθοριστική, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που μοχθεί καθημερινά για το καλύτερο και βάζει ψηλά τον πήχη για τα επόμενα χρόνια.

Το ΔΣ και η Ακαδημία του Πυργετού έχουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη ΠΑΕ Τρίκαλα , τον Πρόεδρο Χρήστο Γιαλιά και τον Άκη Αναστασίου για την άψογη φιλοξενία τους στο παιχνίδι Τρίκαλα - Άρης Θεσσαλονίκης και να δώσουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν το άθλημα και δείχνουν με το πιο όμορφο τρόπο το "ευ αγωνίζεσθαι".