Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 08:18 από

Αγώνας προπαιδικού και φωτογράφιση για την Ακαδημία του Πυργετού(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Την Κυριακή στις 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του προπαιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην ακαδημία του Πυργετού και την ακαδημία του Νεοχωρίου

Σήμερα μάλιστα η ακαδημία έβγαλε φωτογραφίες για τις ανάγκες της έκδοσης του ημερολογίου της ερχόμενης χρονιάς, όπου  ο υπεύθυνος της ακαδημίας και προπονητής στο τμήμα των μεγάλων, προπαιδικού και junior, Κωνσταντίνος Γουργούλιας και ο γυμναστής και προπονητής του τμήματος babini της Ακαδημίας, Αλέξανδρος Καραγκούνης, φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες.

Το κλίμα στον ΑΟ Πυργετού,  χαρακτηρίζεται από συνεργασία και ομόνοια μεταξύ των μελών του. Είναι ένα εγχείρημα στην επίτευξη του οποίου έχουν συντελέσει τόσο οι ιθύνοντες και μέλη της ακαδημίας, όσο και ο προπονητής της ομάδας, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που λαμβάνει, Κωνσταντίνος Γουργούλιας, κάτοχος πιστοποίησης UEFAC, με εμπειρία στις ακαδημίες και γνώσεις στο κομμάτι εκμάθησης ποδοσφαίρου σε αναπτυξιακές ηλικίες. Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό το εγχείρημα παίζουν επίσης και οι γονείς, καθώς έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή από τον Σεπτέμβριο.

Ο κ. Γουργούλιας μίλησε στο trikalascoreσχετικά με την πορεία που διαγράφει η ακαδημία του Πυργετού, δίνοντας στο τέλος τις ευχές του για καλές γιορτές.

 

Δείτε παρακάτω φωτορεπορτάζ και το σχετικό video:

Ιωάννα Ζωγράφου