Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 12:55 από

Eξαιρετική δουλειά στην Ακαδημία του Δικέφαλου Πυργετού(ΦΩΤΟ)

Εξαιρετική δουλειά γίνεται φέτος στην Ακαδημία του Δικέφαλου Πυργετού από τον Υπεύθυνο, Κωνσταντίνο Γουργούλια, τον άνθρωπο, ο οποίος ανέλαβε το Καλοκαίρι να οργανώσει τα τμήματα υποδομής του σωματείου, δουλεύοντας πάνω σε επαγγελματικές βάσεις

Η ακαδημία με γυμναστή/προπονητή τον Κώστα Γουργούλια, βάζει γερές βάσεις για το μέλλον και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά παιδιά της περιοχής έχουν εγγραφεί φέτος στα τμήματα υποδομής.

Οι πιτσιρικάδες χαίρονται το ποδόσφαιρο, μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του από έναν άνθρωπο που έχει τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, όντας διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα έχει το μεράκι και όλη την όρεξη για να αναδείξει τα ταλέντα που θα έχει στα χέρια του.

Το πρωί το Προπαιδικό τμήμα του Πυργετού αντιμετώπισε τον Α.Ο.Τρίκαλα, απ' όπου και οι φωτό, σε μία αναμέτρηση όπου τα παιδιά που αγωνίστηκαν κέρδισαν παραστάσεις και εμπειρίες.

Η προσπάθεια στην Ακαδημία του Πυργετού μέρα με τη μέρα αγκαλιάζεται ολοένα και περισσότερο όχι μόνο από τα παιδιά, αλλά και από τους γονείς, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται και όποιος επιθυμεί να έγγραφεί δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο 6978313383.