Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 07:05 από

Διασκέδαση και ανεβασμένη διάθεση στην κοπή πίτας του Α.Ο Πηγής(ΦΩΤΟ)

Tην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής στην ταβέρνα ο "Καλαντζής" στις Σκαμνιές, το ποδοσφαιρικό σωματείο του Α.Ο Πηγής

'Εγινε μία όμορφη εκδήλωση, όπου το παρών έδωσαν το Δ.Σ της ομάδας, το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και διάφοροι εκλεκτοί καλεσμένοι, καθώς και φίλαθλοι του σωματείου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Δημ. Καλλαντζής, ευχόμενος η χρονιά να κυλήσει με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς για την ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα είναι καλύτερη του αναμενόμενου.

Σύντομους χαιρετισμούς δίνοντας τις ευχές τους, απηύθυναν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νικ. Λαζαρίνας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασ. Τζιμούρτος, ο προπονητής κ. Σπ. Ευαγγέλου, καθώς & ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χρ. Γκούγκουλος.

Ο κ. Λαζαρίνας, μεταξύ άλλων ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, νίκη στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τα Μετέωρα, λέγοντας χαρακτηριστικά η Τρίτη να είναι η πιο χαρούμενη ημέρα της χρονιάς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης & τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΤ κ. Σπύρος Αγναντής & ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Δημ. Πουλιανίτης, ενώ τις ευχές του απέστειλε 7 ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης, που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί.

Τυχερός της βραδιάς ο προπονητής του Α.Ο Πηγής, Σπύρος Ευαγγέλου, που βρήκε το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε μία εικόνα του Χριστού.

Ακολούθησε διασκέδαση με ζωντανή μουσική, ενώ το χορό έσυραν αρχικά τα μέλη της διοίκησης και εν συνεχεία το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τη βραδιά να κυλάει με κέφι για αρκετές ώρες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την κοπή πίτας του Α.Ο Πηγής: