Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 08:39 από

Μπαμ με Φλώρο το Μεγαλοχώρι,επέστρεψε και ο Αναγνώστου!

Δυνατά κινήθηκε χθες στο μεταγραφικό παζάρι η Θύελλα Μεγαλοχωρίου, καθώς είχαμε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αλλά και μία σημαντική επιστροφή

Ο λόγος για τον αμυντικό Βασίλη Φλώρο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην ομάδα του Παναργειακού και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ πέρυσι πέρασε από την Κρύα Βρύση και παλιότερα αγωνίστηκε σε Φαρκαδόνα και Ερμιονίδα με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Φλώρος έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, όπου και παρουσιάστηκε από τη διοίκηση.

Παράλληλα, είχαμε την επιστροφή του έμπειρου και ποιοτικού μέσου Τάσου Αναγνώστου, που μπορεί το Καλοκαίρι να έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα, ωστόσο , μερικούς μήνες μετά επέστρεψε στην ομάδα, την οποία θέλει να βοηθήσει τα μέγιστα.

Με τις δύο αυτές προσθήκες η ομάδα του Μεγαλοχωρίου δυναμώνει κι άλλο, στην προσπάθεια των διοικούντων για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα γίνεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Στη φωτό ο νεοαποκτηθείς Φλώρος με τον πρόεδρο της Θύελλας Μουφ Νίκο Γεροκώστα, το μέλος της διοίκησης Κώστα Καρατζά και τον τεχνικό Περικλή Βασιλείου.