Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017 07:30 από

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Αρης Αγίας Μονής(ΦΩΤΟ)

Οι "κιτρινόμαυροι" ξεκίνησαν το απόγευμα την προετοιμασία τους στο γήπεδο Καρυών

Ο 'Αρης Αγίας Μονής άρχισε σήμερα την προετοιμασία του, με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο γήπεδο Καρυών, καθώς σε αυτό της Αγίας Μονής πραγματοποιούνται ακόμη βελτιωτικές εργασίες και να είναι έτοιμο στις αρχές Οκτωβρίου.

Η σημερινή πρώτη πραγματοποιήθηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν έδωσαν το παρών οι φοιτητές και κάποιοι ακόμη παίκτες που απουσίαζαν λόγω διακοπών.

Αντιθέτως στην πρώτη της ομάδας, βρέθηκαν τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, που αναμένεται να δώσουν το κάτι παραπάνω στους κιτρινόμαυρους.

Παρούσα και σύσσωμη η διοίκηση του σωματείου με τον πρόεδρο Ηλία Λάζο να καλωσορίζει τους νεοαποκτηθέντες και να εύχεται σε όλους υγεία υλοποίηση των προσωπικών και ομαδικών στόχων.

Από την πλευρά του ο προπονητής Νίκος Κακούσιος καλωσόρισε και εκείνος τους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία τους εξήγησε το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Εν συνεχεία οι παίκτες διήνυσαν τα πρώτα τους χιλιόμετρα , εκτελώντας τις οδηγίες του προπονητή τους.

Να σημειωθεί ακόμη ότι η ομάδα της Αγίας Μονής θα ενισχυθεί περαιτέρω με την απόκτηση 4-5 καλών ποδοσφαιριστών , προκειμένου να καταφέρει στο νέο πρωτάθλημα να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία.