Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017 07:13 από

Σε οριακό σημείο το μέλλον της Θύελλας Μεγαλοχωρίου

Εξαιρετικά αμφίβολη πλέον η κάθοδος της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, καθώς προς το παρόν δεν υφίσταται προπονητής, ενώ και κάποιοι από τους παίκτες που ανακοινώθηκε ότι θα αποκτηθούν ή ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους, βλέποντας τη γενικότερη στασιμότητα συζητούν με άλλες ομάδες

Είχαμε γράψε εδώ και καιρό ότι η συμμετοχή της Θύελλας Μεγαλοχωρίου στο νέο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής κρίνεται ως αμφίβολη και φαίνεται πως όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.

Ο πρόεδρος, Νίκος Γεροκώστας, που παραμένει εκτός Τρικάλων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μπορεί να προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθησυχάσει τους συνεργάτες του, αλλά και κάποιους παίκτες, πως όλα θα πάνε καλά, αλλά ο χρόνος κυλάει και οι όποιες εξελίξεις έχουν παγώσει.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Τrikalascore αναφέρει ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που γράφτηκε ότι αποκτήθηκαν ή ανανέωσαν τη συνεργασία τους, βλέποντας ότι δεν έχει προσληφθεί καν προπονητής, έχουν αρχίσει να συζητούν με άλλες ομάδες.

Με άλλα λόγια τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει ένας μικρός αριθμός παικτών στο ρόστερ, με την κατάσταση να είναι κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού και αυτό γιατί αν άμεσα δεν τρέξουν εξελίξεις και το επόμενο 10ήμερο δεν μπουν όλα σε μία σειρά η συμμετοχή της Θύελλας στο νέο πρωτάθλημα μάλλον θα καθίσταται απίθανη.

'Οπως και να έχει όμως καλό είναι γενικά να υπάρξει υπομονή, με την ευχή έστω και την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση, καθώς θα είναι μεγάλο πλήγμα για το πρωτάθλημα η μη κάθοδος και δεύτερης ομάδας, μετά τη Φαρκαδόνα.