Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017 01:57 από

Φορτούνης:Προσπαθώ και στην προπόνηση να βάλω τέτοια γκολ(VIDEO)

 Κώστας Φορτούνης εξασκείται επισταμένως στις εκτελέσεις κόρνερ. Κάτι τέτοιο έχει ως απόρροια να σημειώνει ακόμη και γκολ, όπως έπραξε στο σαββατιάτικο (08/07) φιλικό 6-0 επί της Μαλίν

Ο διεθνής άσος επιβεβαίωσε πως σημάδευε τη βέλγικη εστία και έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού εν όψει των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV: 

-Για το γκολ και το αν θα περίμενε η μπάλα να πάρει αυτή την πορεία: «Το προσπαθώ πολλές φορές στην προπόνηση, το προσπαθώ και στον αγώνα μερικές φορές. Όποτε μου βγαίνει είναι ένα πανέμορφο γκολ. Όσο το κάνω μέσα στην προπόνηση, μπορεί και να μου βγαίνει και μέσα στον αγώνα. Οπότε ναι, το ήθελα». 

-Για την εικόνα στο φιλικό με την Μαλίν και το αν θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι στο επίπεδο που πρέπει στα πρώτα επίσημα παιχνίδια: «Παίξαμε με μια καλή ομάδα, που παίζει στο βέλγικο πρωτάθλημα. Εμείς δείξαμε από την πλευρά μας ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Κάναμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μέσα στην προπόνηση ώστε να είμαστε έτοιμοι και στα άλλα φιλικά να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά».