Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 05:26 από

Στη Σουηδία βγάζει το ψωμί του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου και της ΑΕΛ, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της σουηδικής Ακρόπολης. Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για τις προχωρημένες επαφές και την επικείμενη συμφωνία, η οποία πλέον είναι και επίσημη

Ο Παναγόπουλος, αφού συζήτησε διεξοδικά για το αγωνιστικό πλάνο με τους ανθρώπους της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, με στόχο να γίνει το βήμα παραπάνω. Η Ακρόπολη, η οποία ιδρύθηκε από Έλληνες και διατηρεί αναλλοίωτες τις ελληνικές της ρίζες, αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της σκανδιναβικής χώρας.

 
 

 Οι άνθρωποι της διοίκησης αποφάσισαν να στραφούν σε έναν προπονητή με εμπειρία και έργο σε υψηλό επίπεδο, έτσι ώστε να κάνουν το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσουν άνοδο στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

 Ο Παναγόπουλος συγκέντρωσε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούσαν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, έχοντας πλέον στον πάγκο τους έναν άνθρωπο με την εμπειρία, το όραμα και την τεχνογνωσία να τους οδηγήσει υψηλότερα! Στις 10 Ιανουαρίου, η Ακρόπολη ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.