Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 05:25 από

Ενδιαφέρον της Λέφσκι για Σκόνδρα

Ένας από τους παίκτες που έχουν μπει στον πάγο στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Υπήρχαν ομάδες που τον ήθελαν, αλλά εκείνος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του σε κάποιες εξ αυτών, όπως ο Πλατανιάς, και τελικά για έξι μήνες έχει μείνει ανενεργός

Τον Ιανουάριο οι Θεσσαλονικείς είναι αναγκασμένοι να δουν τι θα κάνουν με ορισμένα περιουσιακά τους στοιχεία που δεν υπολογίζουν, όπως και ο Χατζηισαΐας, και για τον Σκόνδρα τουλάχιστον φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

Ο 26χρονος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέφσκι Σόφιας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία, και μετά τις γιορτές δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις.

Αναλυτικό αναφέρεται το ακόλουθο: «Στο φετινό πρωτάθλημα, ο Σκόνδρας δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Η Λέφσκι ενδιαφέρεται για τον Σκόνδρα αλλά το τεχνικό τιμ της ανησυχεί για την ετοιμότητά του. Ο Έλληνας αμυντικός είναι "δεμένος" με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι, όμως εάν τον Ιανουάριο δεν λυθεί το συμβόλαιό του, υπάρχει η δυνατότητα για την Λέφσκι να τον δανειστεί. Οι "μπλε" σίγουρα θέλουν έναν δεξιό μπακ, καθώς σε αυτή τη θέση έχουν μόνο τον Σάσο Αλεξάντροφ».

A-sports.gr