Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 12:31 από

Ενίσχυση και όλα για όλα στο Β γύρο ο Διγενής

Ο Διγενής Νεοχωρίου με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται στις 6 βαθμούς, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Με βάση την υπάρχουσα κατάσταση στη βαθμολογία, τα πράγματα είναι απλά για το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη στο Β' γύρο: Οι Ερυθρόλευκοι θα χρειαστεί να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, προκειμένου να κρατηθούν στην κατηγορία.

Με βάση κάποιους υπολογισμούς το μίνιμουμ που θα χρειαστεί ο Διγενής για να σωθεί θα είναι 8 νίκες σε 12 αναμετρήσεις, κάτι που θεωρητικά φαντάζει δύσκολο, αλλά εάν το Νεοχώρι παρουσιαστεί αποτελεσματικό στην έδρα του κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους και κάνει και 2 διπλά, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Βέβαια, για να καταφέρει ο Διγενής να παρουσιαστεί τόσο ανταγωνιστικός στη συνέχεια, απαιτείται η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και η απόκτηση κάποιων παικτών με ποιοτικά χαρακτηριστικά, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς για να πάρεις βαθμούς πρέπει να σκοράρεις.

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι αξιόλογες , καθώς στο Νεοχώρι είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα για την παραμονή και στο τέλος θα κάνουν το ταμείο τους.