Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 08:17 από

Kι άλλος...τελικός με Ρήγα Φεραίο για το Διγενή

'Ετσι όπως έχει φέτος η κατάσταση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και δη στον 4ο όμιλο όπου συμμετέχει ο εκπρόσωπός μας ο Διγενής Νεοχωρίου, κάθε παιχνίδι έχει το χαρακτήρα τελικού και ειδικά αυτά που είναι κόντρα σε αντιπάλους με τους ίδιους στόχους, όπως η Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Ρήγα Φεραίο

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη στην αναμέτρηση αυτή δεν κοιτάζει τίποτα άλλο πέρα από το τρίποντο της νίκης, προκειμένου να φτάσει τους εννιά βαθμούς και να πάρει βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρείται ως αποτυχία, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του Βελεστίνου δε βρίσκεται και στα καλύτερά της μετά την εντός έδρας ήττα από το Βελούχι, οπότε υπάρχει η ευκαιρία να επιτευχθεί ο στόχος.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μμ την Κυριακή και στο Νεοχώρι ευελπιστούν ότι για ακόμη μία φορά θα έχουν τη στήριξη του 12ου παίκτη, του κόσμου τους, που αναμένεται να γεμίσει το Μπάμπης Παπαχατζής.

Το Νεοχώρι μετά από έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα (έχει κάνει και το ρεπό του Α' γύρου) μετράει δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Αμφότερες οι επιτυχίες έχουν έρθει στο γήπεδό του και υπάρχει η αισιοδοξία ότι το καλό θα τριτώσει την Κυριακή.