Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 12:40 από

Σπουδαίο ματς παραμονής με δωρεάν είσοδο την Κυριακή στο Ελευθεροχώρι

'Eνα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου με τους Μαύρους Αετούς να φιλοξενούν τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Μπορεί οι δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στην παραμονής, ωστόσο, δεν την έχουν εξασφαλίσει ακόμη και μαθηματικά. Οι Μαύροι Αετοί θέλουν το τρίποντο για να κλειδώσουν τη σωτηρία τους, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Φιλιππιάδα θα έρθει και εκείνη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, αλλά το έργο της θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς το Ελευθεροχώρι, βρίσκεται αγωνιστικά σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ενώ παράλληλα θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του.

Και μιας και μιλάμε για τον κόσμο, η διοίκηση των Μαύρων Αετών, εκτιμώντας τη στήριξη των φιλάθλων της όλη την αγωνιστική σεζόν, αλλά και την κρισιμότητα της Κυριακάτικης αναμέτρησης, αποφάσισαν να ορίσουν δωρεάν είσοδο, οπότε το γήπεδο Ελευθεροχωρίου αναμένεται να γεμίσει και φυσικά στο φινάλε θέλουν όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τη σπουδαία νίκη-παραμονή.