Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017 03:39 από

Λίγες και καλές θα είναι οι μεταγραφές του Ελευθεροχωρίου

Στο στρατόπεδο του Ελευθεροχωρίου, κοιτάζουν το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 8/1 15.00 κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αλλά παράλληλα κανουν και το μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ξεκίνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταγραφές που θα κάνει η ομαδα θα είναι λίγες 1-2 στον αριθμό και θα αφορούν μόνο θέσεις, όπου υπάρχουν κάποια κενά.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία εμπιστεύονται το υπάρχον υλικό και θεωρούν ότι με τις μετρημένες , αλλά και ταυτόχρονα ποιοτικές προσθήκες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα το ρόστερ θα είναι πληρέστατο, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της παραμονής.

Από κει και πέρα, υπάρχει πλήρης στήριξη, αλλά και ικανοποίηση για την έως τώρα δουλειά του τεχνικού διδύμου Μανούρα-Ευαγγέλου και οι ιθύνοντες των Μαύρων Αετών, θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί κάλλιστα να ανταπεξέλθει μέχρι τέλους στις δύσκολες απαιτήσεις με αυτούς, που ούτως ή άλλως μέχρι στιγμής δικαιώνονται και από τα αποτελέσματα.

'Οσον αφορά τώρα το παιχνίδι με τη Νεοκαισάρεια, ζητούμενο θα αποτελέσει η κατάκτηση των τριών βαθμών, που αν έρθουν, φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή το Ελευθεροχώρι, κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.