Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017 11:56 από

Tελικά στον Εργοτέλη ο Νιάρος

Ομάδα ισχυρή σε όλες τις γραμμές, με την αρχή να γίνεται την Παρασκευή με τη συμφωνία του με τον Γκαρακλίδη, επιδιώκει να… χτίσει η διοίκηση Βρέντζου στον Εργοτέλη

Ο γνωστός τραπεζίτης που βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Αθήνα, καθημερινά έρχεται σε επαφές με επικείμενους μεταγραφικούς στόχους, σκοπεύοντας με αυτό το τρόπο να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται ο Νίκος Ουσταμπασίδης προκειμένου οι ‘Κρητικοί’ να εμφανιστούν βελτιωμένοι με την έλευση της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Βρέντζος κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή ο οποίος διαθέτει μόνο επαγγελματικές παραστάσεις.

Ο λόγος για τον 25χρονο αριστεροπόδαρο άσο, Χρήστο Νιάρο ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, του Αχαρναϊκού, της Ηλιούπολης και της Δόξας Δράμας, απάντησε θετικά στην πρόταση του Εργοτέλη και σιγά-σιγά ετοιμάζει βαλίτσες για Κρήτη για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία από πλευράς διοίκησης Βρέντζου αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι ο παίκτης δέχτηκε στενό μαρκάρισμα και βρέθηκε μια ανάσα από τη συμφωνία του με την Λαμία. Ο Νιάρος θα καλύψει τη θέση του Τάσου Τσουμάγκα που αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από τον Εργοτέλη.