Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 12:47 από

Λεουτσάκος:Οι καταγγελίες Καλαιτζίδη πάγωσαν τη χορηγία

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος τα έβαλε με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρη Καλαϊτζίδη διότι θεωρεί ότι δε θα έπρεπε να καταγγέλλει στημένα παιχνίδια στη Β’ Εθνική στο Δ.Σ. της διοργανώτριας την Πέμπτη (7/12)

«Ήταν να κλείσουμε μια χορηγία, αλλά επί του παρόντος πάγωσε εξαιτίας των καταγγελιών του κ. Καλαϊτζίδη. Εμείς είμαστε υπέρ της διαφάνειας και της αξιοπιστίας. Μαζί του, αλλά όλα πρέπει να γίνονται θεσμικά για την ουσία και όχι για να γίνεται μόνο θόρυβος και να δηλητηριάζεται το προϊόν…», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο των Θεσσαλονικεών Γιώργο Γιακουμίδη, όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να πει το παραμικρό στο συμβούλιο επί της ουσίας των καταγγελιών υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση έχει πάει στον εισαγγελέα. Μάλιστα, ο παράγοντας των Πόντιων αποκάλυψε ότι ο Καλαϊτζίδης δεν έχει πει ακόμα τίποτα ούτε στις Αρχές, καθώς πήρε αναβολή! Αυτό ήταν και η αιτία να εξοργιστεί ο Λεουτσάκος, αφού θεώρησε ότι τα περί… καταγγελιών έγιναν τη δεδομένη χρονική στιγμή για να γίνει περισσότερο σάλος, παρά για να βρεθεί πραγματικά κάτι το μεμπτό…

Από εκεί και πέρα, στο θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών, αυτή θα συνεχίσει να παρέχεται «πακέτο» ως κεντρική από την «Ευρωπαϊκή Πίστη», αλλά θα υπάρχει μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς την Τρίτη (12/12) για να οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.