Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 11:53 από

Βρε καλώς τα παιδιά...και στη Football League!

Η κόντρα του Α.Ο.Τρίκαλα με την ΑΕ Καραισκάκης τη σεζόν 2014-15, ήταν πάρα πολύ δυνατή, όσον αφορά το ποια ομάδα θα έπαιρνε την άνοδο από τη Γ' Εθνική για τη Football League

Τελικά, οι κυανέρυθροι παρά το ότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, παρά το ότι οι Αρτινοί την τελευταία αγωνιστική έκαναν τα πάντα, για να πάρουν ένα από τα δύο αποτελέσματα που χρειάζονταν για να τερματίσουν πρώτοι, τελικά η μπίλια έκατσε στο διπλό με τα Τρίκαλα να πετυχαίνουν ίσως την πιο αντρίκεια άνοδο της ιστορίας τους.

'Εκτοτε, ο Καραισκάκης άλλες δύο χρονιές έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, καθώς αυτή η ήττα από τα Τρίκαλα τον ακολουθούσε συνεχώς, χάνοντας την άνοδο μία φορά από τον Αιγινιακό του Περικλή Αμανατίδη , μία από τον Απόλλωνα Λάρισας και τις δύο φορές εντός έδρας.

Τελικά, έστω από το παράθυρο οι Αρτινοί κατάφεραν να πετύχουν αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο γήπεδο τα τρία προηγούμενα χρόνια και τη νέα σεζόν το όνειρό τους θα γίνει πραγματικότητα, καθώς θα παίξουν επιτέλους στη Football League.

Εκεί, όπου θα αναμετρηθούν εκ νέου με τον Α.Ο.Τρίκαλα και εννοείται ότι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων θα έχουν σημαντικό ενδιαφέρον.