Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 06:44 από

Πήραν άδεια και επίσημα ΟΦΗ,Αρης,Σπάρτη και Αιγινιακός

Κανονικά με άδεια και με τη... βούλα θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Άρης, ΟΦΗ, Αιγινιακός και Σπάρτη.

Η διαρροή από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ την Τρίτη (25/7), με τη διαφορά ότι τελικά οι «κίτρινοι» δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για τη Σούπερ Λίγκα, όπως συνέβη και με την ομάδα του Ηρακλείου.

Αντίθετα, Πανελευσινιακός, ΑΣΑ και Κισσαμικός έμειναν οριστικά χωρίς άδεια.

Έτσι, δεδομένου και του ότι Παναιγιάλειος και ΑΟΤ είχαν ήδη «καθαρίσει», αφού αδειοδοτήθηκαν σε πρώτο βαθμό, στο νέο πρωτάθλημα μόλις 10 από τις 18 ομάδες δεν θα έχουν περιορισμούς, καθώς το ίδιο ισχύει και για τις τέσσερις που ανέβηκαν από τη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Α' Εθνικής κατηγορίας (Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ΠΑΕ:

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ

Χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΕ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΕ

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β' Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΕ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Πηγή:A-sports.gr