Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:50 από

Ο ταλαντούχος Τρικαλινός Θοδωρής Λουκάς στον Απόλλωνα Λάρισας!

Η πρώτη ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές ήρθε την Κυριακή (16/7), με τους «κυανόλευκους» να αποκτούν τον Θοδωρή Λουκά από την Κ20 της ΑΕΚ

Ο 17χρονος αμυντικός χαφ, o oποίος κατάγεται από το Πετρωτό Τρικάλων, υπέγραψε παρόντος του προέδρου των Θεσσαλών Παναγιώτη Μαντζανά, στοχεύοντας στο να καθιερωθεί στην ενδεκάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού χαφ Θοδωρή Λουκά.

Ο Λουκάς είναι γεννημένος στις 22/09/1999 και έρχεται στην λαρισινή ομάδα από την Κ-20 της ΑΕΚ.

Στόχος του, είναι, όπως δήλωσε στο apollonlarissasfc να κυνηγήσει την καθιέρωση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας, μέσα από πολύ και μεθοδική δουλειά.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καλωσόρισε στον Απόλλωνα, ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, που ευχήθηκε ο παίκτης να είναι γουρλής, αφού ανοίγει το μεταγραφικό μέτωπο των Λαρισαίων».

Την ίδια στιγμή, παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας θα πρέπει να θεωρείται ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, με τον 32χρονο μεσοαμυντικό να έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο έμπειρος παίκτης αγωνίστηκε πέρσι στη Δόξα Δράμας, έχοντας βέβαια περάσει στο παρελθόν από Ηρακλή, Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ένωση Παραλιμνίου.