Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017 12:34 από

Αμανατίδης:Εχω μιλήσει με τον Αρη,χρειάζεται ένα καθαρό πλάνο

Ο Περικλής Αμανατίδης διατηρεί σοβαρές πιθανότητες, ώστε να προσληφθεί στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Κάτι τέτοιο πάντως επαφίεται ξεκάθαρα στις απαιτήσεις των «κίτρινων», όπως υποστήριξε ο πολύπειρος τεχνικός μέσω συνέντευξης που παραχώρησε την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5».

Αναλυτικά: 

-Για το αν βρίσκεται κοντά στον Άρη: «Έχω κάτι να πω. Έχω μια άποψη σταθερή για αυτό που πιστεύω. Έχω κάνει αυτό που πρέπει να κάνω, είναι θέμα επιλογής του Άρη. Ο Άρης θα αποφασίσει σίγουρα το καλύτερο. Αυτό πιστεύω». 

-Για το αν οι πιθανότητες να αναλάβει τον Άρη είναι στο 33%: «Δεν έχω κάποια πληροφόρηση εγώ, δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Άρη, πιστεύω ότι ο Άρης θέλει ένα καθαρό πλάνο. Αυτή είναι η άποψή μου και την στηρίζω». 

-Για το τι εννοεί ως «καθαρό πλάνο»: «Να βάλει έναν στόχο, που είναι, σε ποια κατηγορία παίζει. Έχω την αίσθηση ότι αν αξιολογήσει τι δεν πήγε καλά πέρυσι, αυτός θα είναι ο καλύτερος οδηγός για τον Άρη για την νέα χρονιά».

-Για το αν μίλησε με τον Μυροφορίδη: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Μίλησα με αυτόν που έχει τα ηνία. Αν ο Άρης κάνει την επιλογή του, εγώ είμαι σε θέση να τον βοηθήσω».

Πηγή:A-sports.gr