Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017 07:18 από

Σεμινάριο διαιτησίας στην Καρδίτσα από το Γιάννη Κρίκη

Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων παρακολούθησαν σεμινάριο διαιτησίας το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, το οποίο παραχώρησε ο απεσταλμένος της ΕΠΟ κ. Ιωάννης Κρίκης

 

Η συγκεκριμένη ενημέρωση για τους κανόνες του ποδοσφαίρου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξασφάλιση άδειας της ομάδας και σήμερα ήταν η σειρά του Καρδιτσιώτικου συγκροτήματος να λάβει τις αναγκαίες πληροφορίες.

Ο κ. Κρίκης επικεντρώθηκε στις αλλαγές ή τις τροποποιήσεις των κανονισμών, τις οποίες ανέλυσε στο αγωνιστικό τμήμα μέσω προτζέκτορα και παρουσίασης παραδειγμάτων σε βίντεο από αγώνες, τονίζοντας ότι πρόκειται για βελτιωτικές κινήσεις που στόχο έχουν να καταστήσουν πιο δίκαιο το άθλημα και πιο λειτουργικό.

Ο Τρικαλινός εκπαιδευτής επισήμανε ότι το έργο του διαιτητή γίνεται πιο εύκολο και κατανοητικό όταν οι ποδοσφαιριστές τον διευκολύνουν στις αποφάσεις του, προσπαθώντας και οι ίδιοι να είναι δίκαιοι και ειλικρινείς, βοηθώντας έτσι  στην εξέλιξη του ματς που συνεπάγεται με την αναγνώριση του ίδιου για τις προθέσεις τους.

Η παρουσίαση έγινε με κάθε λεπτομέρεια στους ισχύοντες κανόνες, με τους Κιτρινόμαυρους να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον και προσήλωση, θέτοντας με τη σειρά τους τις δικές τους απορίες πάνω σε επίμαχες φάσεις ή κανονισμούς και φέρνοντας παραδείγματα από τους δικούς τους αγώνες στον κ. Κρίκη.

Το σεμινάριο είχε επιτυχία και με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Αναγέννηση κ. Κώστα Ραχαβέλια παρόντα, άπαντες ευχαρίστησαν τον κ. Κρίκη για τις υπηρεσίες του.

Πηγή: KarditsaSportiva