Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 04:33 από

H Stoiximan χορηγός της Football League

Η Stoiximan ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη Football League, η οποία μετονομάζεται σε «Stoiximan.gr Football League»

Η Football League είναι το πρωτάθλημα που ενδιαφέρει την Ελλάδα από το Βορρά ως το Νότο και από την Ανατολή ως την Δύση, έχοντας ομάδες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Δεν είναι μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και η επαρχία που έχει δυνατές ομάδες, που θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους και η Stoiximan είναι στο πλευρό τους.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Footbal League και την χορηγία της “Stoiximan.gr Football League”. Στη Stoiximan έχουμε αναλάβει έμπρακτα τη δέσμευση ενίσχυσης του ελληνικού Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πνεύμα, σήμερα απλώνουμε τη χορηγική μας ομπρέλα, προσφέροντας τα οφέλη της σε αυτούς που σχεδιάζουν να πρωταγωνιστήσουν στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προϊόντος, η βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, και η ενίσχυση των ανταγωνιστικών δυνατοτήτων του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League σε κάθε επίπεδο».