Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 09:36 από

Αναστόπουλος:Λόγω αντιπαλότητας δεν ήρθε ο Γεωργιάδης

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου του σημερινού αγώνα

Για το ματς: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη ζεστή ατμόσφαιρα. Μας βοήθησε πάρα πολύ, ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και σε έναν αιφνιδιασμό, έγινε μία φάση κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Στο δεύτερο, χωρίς καν να ξεκινήσει, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν το παρατήσαμε δεν μας πήρε από κάτω. Κάναμε την ανατροπή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κακη εκτίμηση, δώσαμε δικαίωμα στα Τρίκαλα. Παρά την ψυχρολουσία για την ισοφάριση, βάλαμε και τρίτο γκολ. Ήταν και η φάση του Νέτο που υπήρχε πέναλτι, η φάση των Τρικάλων δεν υπήρχε πέναλτι, έγινε χέρι. Το έδειξε η τηλεόραση. Σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Με τα Χανιά ο κόσμος πρέπει να είναι όπως σημερα, να κάνουμε καλές γιορτές, να ξεκουραστούμε και 4 του μηνός να είμαστε έτοιμοι για την Καλλιθέα. Όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι, όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Στο τέλος ο Άρης πρέπει και θα είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Για το τι δεν του άρεσε: «Σε ένα κρίσιμο ματς, υπάρχει και το άγχος. θέλαμε να δώσουμε μία συνέχεια. Τα Τρίκαλα μπήκαν στο ματς από κακές εκτιμήσεις δικιές μας. Αν δεν το είχαμε το άγχος, θα ήταν αλλιώς. Κόντρα στην εικόνα του αγώνα, βρεθήκαμε πίσω. Έτσι είναι ο Άρης, δεν παρατάει τίποτα. Σε 90 λεπτά δεν μπορούμε να έχουμε ρυθμό και πίεση συνεχώς».

Για την επιλογή του Ρόβα: «Όταν παίζεις ένα ντέρμπι, δεν παίζεις με δύο τεχνίτες. Επέλεξα τον Ρόβα με αυτό το κριτήριο, είναι πιο αμυντικογενής παίκτης. Μας  έδωσε και ύψος που δεν έχουμε. Βασίζομαι σε 18-20 παίκτες. Τον Γενάρη τα ματς θα είναι 7 με το Κύπελλο. Πάιξαμε με ωραία κυκλοφορία, πρέσινγκ στις πτέρυγες».

Για τη μη παρουσία του Γ. Γεωργιάδη και τις δηλώσεις του βοηθού τoυ: «Αν δεν τον εντυπωσίασε ο Άρης είναι θέμα δικό του. Για τη διαιτησία που είπαν, εμείς τι να πούμε για το πέναλτι του Νέτο. Το μαρκάρισμα στον Καράμπελα στο πρώτο ημίχρονο ήταν… δολοφονικό. Μου είπε ότι λόγω αντιπαλότητας επειδή έπαιζε στον ΠΑΟΚ δεν θα ερχόταν στη συνέντευξη, όχι γιατί δεν με σέβεται».