Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 09:57 από

Οι σκέψεις του Ζαχόπουλου για την επόμενη μέρα

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος από όσα συνέβησαν τη φετινή αγωνιστική χρονιά για την ομάδα του, τον ΑΟΤ 1963 είναι ο Χρήστος Ζαχόπουλος

Πέρα από την απώλεια της ανόδου στη Football League, που ήταν και ο αρχικός στόχος, ο ισχυρός άνδρας του σωματείου, είναι πικραμένος και από διάφορες άλλες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

Πλέον, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσον αφορά την επόμενη μέρα:Η θα συνεχίσει, κατεβάζοντας εκ νέου την ομάδα στη Γ' Εθνική, με το αντίστοιχο οικονομικό τίμημα και αποδεχόμενος παράλληλα την απαξιώση των Τρικαλινών φιλάθλων ή θα βρει κάποιον ενδιαφερόμενο να τη δώσει και στη συνέχεια να αποτραβηχτεί από το ποδόσφαιρο.

Προς το παρόν, δε φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε κάποια απόφαση, περιμένοντας ωστόσο να δει εάν θα προκύψουν κάποιοι υποψήφιοι αγοραστές, δίχως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να συνεχίσει να ηγείται ο ίδιος της προσπάθειας.

Οπως και να έχει, ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα και μέχρι τέλος του μήνα, αφού η συγκεκριμένη ομάδα, εάν συνεχίσει να υφίσταται, ανεξάρτητα με το ποιος θα την έχει, θα πρέπει μέσα στον Ιούλιο να χτιστεί από την αρχή, ώστε να μπορέσει να κατέλθει στο νέο πρωτάθλημα.

Οπότε, το επόμενο 20 ήμερο θα είναι κομβικής σημασίας για τον ΑΟΤ 1963 και το μέλλον του.