Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 11:37 από

Να μη γίνουν τα λάθη των προηγούμενων δύο ετών το Γενάρη

Στον Α.Ο.Τρίκαλα κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς με το Σωτήρη Αντωνίου σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση να εξετάζουν την ενίσχυση της ομάδας τον επόμενο μήνα

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι αποδεσμεύσεις, με πρώτη αυτή του γκολκίπερ Αθανασόπουλου, που ο ίδιος δήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ Αθηναικών ιστοσελίδων , πιθανώς την πόρτα της εξόδου να δουν οι Ντιατά, Ζγκούρη, που η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα και δεν κατάφεραν να προσφέρουν καθόλου, ενώ ακούγεται έντονα ότι παρελθόν θα αποτελέσει και ο Σέρβος Μίλιεβιτς.

Επειδή γενικά τις τελευταίες ημέρες έχει καλλιεργηθεί μία φημολογία ότι η ομάδα θα αλλάξει το Γενάρη ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ της και αυτό διότι αρκετοί ποδοσφαιριστές δε φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών (μεγάλη ευθύνη σε αυτό έχουν εκείνοι που τους επέλεξαν το Καλοκαίρι) και ότι παράλληλα ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών ταυτόχρονα θα έρθουν στα Τρίκαλα, κατά την άποψή μας αυτό θα είναι μεγάλο λάθος.

Στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να έρθει ένας μικρός αριθμός ικανών ποδοσφαιριστών, εγνωσμένης αξίας για τα δεδομένα της κατηγορίας, που θα κάνουν τη διαφορά στη θέση που αγωνίζονται και παράλληλα θα είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού.

Βλέποντας την ομάδα αγωνιζόμενη, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί δύο καλούς επιτελικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποια ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και έναν τερματοφύλακα, από την ώρα που αποχώρησε ο Αθανασόπουλος.

Παράλληλα και με τις επικείμενες αποχωρήσεις, ένας αριθμός 5-6 καλών μεταγραφών το πολύ στις παραπάνω θέσεις, είναι δεδομένο ότι και την ομάδα θα αλλάξει αγωνιστικά προς το καλύτερο, αλλά και παράλληλα θα διατηρηθεί και σε ένα βαθμό η ομοιογένειά της, καθώς ένας μεγάλος κορμός παικτών θα παραμείνει.

Οτιδήποτε άλλο, δηλαδή ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και ένας μεγάλος αριθμός προσθαφαιρέσεων θα αποτελέσει μεγάλο ρίσκο και πιθανώς θα λειτουργήσει αρνητικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βέβαια το καρπούζι και το μαχαίρι στην προκειμένη περίπτωση το έχουν ο προπονητής και η διοίκηση και εκείνοι θα κρίνουν τι πρέπει να κάνουν, απλά εμείς αναφέρουμε μία άποψη, με βάση και τα όσα ζήσαμε την προηγούμενη διετία στις αντίστοιχες μεταγραφικές περιόδους.