Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 11:26 από

Ενα ντέρμπι,ένα αποτέλεσμα,πολλές απαντήσεις

Με μοναδικό στόχο τους βαθμούς της νίκης ο Α.Ο.Τρίκαλα υποδέχεται αύριο στις 3μ.μ. (ΕΡΤ3 )στο δημοτικό στάδιο τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Football League

To συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου, με την πενιχρή συγκομιδή του μόλις ενός βαθμούς μετά από τα τρία πρώτα ματς, εξ'υπακούεται ότι παίζει αύριο μόνο για ένα αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη, κόντρα σε μία πολύ ισχυρή και ιστορική ομάδα.

Οι παίκτες των Τρικάλων, φαίνεται ότι έχουν πεισμώσει από τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών, αλλά και τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει σε μερίδα του κόσμου, με αποτέλεσμα να έχουν αμφισβητηθεί οι δυνατότητες της ομάδας, οπότε και εκείνοι από την πλευρά τους, είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας το ντέρμπι και δίνοντας χαρά στους φιλάθλους τους.

Σε περίπτωση νίκης, τα Τρίκαλα μπαίνουν και πάλι δυνατά στο πρωτάθλημα, δείχνοντας παράλληλα ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι πολύ καλό στη συνέχεια, αλλά εάν δεν κερδίσουν τότε το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, καθώς πιθανότατα θα μείνουν αρκετούς βαθμούς πίσω από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το αυριανό ντέρμπι κλέβει την παράσταση και ο κόσμος των Τρικάλων αναμένεται για ακόμη μία φορά να αποτελέσει το 12ο παίκτη της ομάδας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πολύ μαζική προσέλευση, παρά το ότι το ματς είναι τηλεοπτικό, ενώ και οι καιρικές συνθήκες πιθανώς να μην ευνοήσουν ιδιαίτερα.

Ο Σωτήρης Αντωνίου που προετοίμασε όλες αυτές τις μέρες άρτια την ομάδα δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τόμιτς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του.

'Οσον αφορά τον ΟΦΗ έρχεται στα Τρίκαλα με 7 βαθμούς σε τρία ματς και με στόχο το διπλό όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Κρητικών.

Ο κ. Παπαδόπουλος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σιώπη, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για τον ερχομό φιλάθλων του ΟΦΗ στο στάδιο.

'Ολα συνηγορούν λοιπόν ότι θα δούμε ένα ωραίο και ενδιαφέρον ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, αλλά τα Τρίκαλα να είναι εκείνα που θα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, παίζοντας αποκλειστικά για ένα αποτέλεσμα.