Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 08:08 από

Παίζει τα ρέστα του με ΟΦΗ ο Α.Ο.Τρίκαλα

'Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα βαθμολογικά για τον Α.Ο.Τρίκαλα και μετά από 3 αγώνες στη Football League, την πενιχρή συγκομιδή του μόλις ενός βαθμού, ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, ώρα 3μ.μ. αποκτά ιδιαίτερη κρισιμότητα για τους κυανέρυθρους

Τα Τρίκαλα που καλούνται πάση θυσία να κερδίσουν το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, με την ενδεχόμενη νίκη, να αποκτά ξεχωριστή σημασία για πολλούς λόγους

Ο πρώτος και πιο βασικός, αφορά το ότι εάν ο Α.Ο.Τ πάρει το τρίποντο, φτάνει τους 4 βαθμούς και αρχίζει σιγά σιγά να ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ θα αλλάξει άρδην και η ψυχολογία της ομάδας.

Από κει και πέρα, η νίκη στο ματς αυτό, θα ισοδυναμεί πιθανώς με εξάποντο, καθώς θα έρθει επί ενός αντιπάλου που έχει ως στόχο την άνοδο. 'Αρα κερδίζοντα, οι κυανέρυθροι θα κρατήσουν τους Κρητικούς στους 7 βαθμούς πλησιάζοντάς τους παράλληλα σε απόσταση μιας νίκης.

'Ενας ακόμη σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κερδηθεί το ντέρμπι, αφορά τον κόσμο, ο οποίος μπορεί να έχει ψιλοχαλαστεί από τη μέχρι τώρα πενιχρή συγκομιδή και κάποιοι από πολύ νωρίς να μην πιστεύουν στη δυναμική της ομάδας. 

Η προσέλευση φιλάθλων το Σάββατο αναμένεται να είναι σημαντική, παρά το ότι το ματς θα είναι και πάλι τηλεοπτικό από την ΕΡΤ3, ενώ παράλληλα και οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να μην είναι καλές, καθώς υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης.

Σίγουρα ο κόσμος δε θα είναι τόσος όσος κόντρα στον 'Αρη πριν δύο αγωνιστικές, αλλά στο χέρι των Τρικάλων είναι εάν πάρουν το ματς να τον φέρουν και πάλι μαζικά στις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Θετική η κίνηση της διοίκησης να ορίσει και πάλι φιλολαικές τιμές εισιτηρίων, που θα τιμώνται 5 και 10 ευρώ και θα βοηθήσουν ως προς τη μεγαλύτερη προσέλευση θεατών.

΄Αρα νίκη και μόνο νίκη το Σάββατο.