Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 08:34 από

Η εβδομάδα των εξελίξεων στον Α.Ο.Τρίκαλα

Από αύριο μπαίνουν στην τελική ευθεία οι διοικητικές εξελίξεις στον Α.Ο.Τρίκαλα, με τον κόσμο να περιμένει εναγωνίως να δει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στο Σύλλογο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει αύριο, θα τελειώσει το θέμα της μεταβίβασης της ομάδας από το Χρήστο Γιαλιά, κατά πάσα πιθανότητα στον Τρικαλινό επιχειρηματία Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Κάποιο άλλο σενάριο θα πρέπει να θεωρείται απίθανο, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα, όσον αφορά τους όρους της μεταβίβασης και απομένουν κάποια τυπικά για να τελειώσει το θέμα.

Επειδή πολύς κόσμος αναρωτιέται το αν ο Χρήστος Γιαλιάς θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και τη νέα σεζόν, η πιθανότερη απάντηση είναι ότι δεν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του.

Ενδεχομένως δε να βοηθήσει με κάποια χορηγία, ή δωρίζοντας κάποιον ποδοσφαιριστή, όπως ο ίδιος άλλωστε δήλωσε πρόσφατα σχετικά με το Χαβιέ Μπαλμπόα.

Σχετικά τώρα με το έμψυχο δυναμικό, είναι αλήθεια ότι η πλειοψηφία των κυανέρυθρων που αγωνίστηκαν φέτος, περιμένουν τις εξελίξεις, προκειμένου να αποφασίσουν το τι θα κάνουν στη συνέχεια της καριέρας του, επιθυμώντας την παραμονή τους στα Τρίκαλα, όπου η αλήθεια είναι ότι πέρασαν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αλλά και αμείφθηκαν πολύ καλά.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τα μπάτζετ που θα θελήσει να δαπανήσει η επόμενη διοίκηση και το κατά πόσο θα μπορέσει να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις αυτών των παικτών, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη στα χέρια τους προτάσεις και από άλλες ομάδες, εξαργυρώνοντας την καλή χρονιά που έκαναν στα Τρίκαλα.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μπαταγιάννης, φαίνεται ότι επιθυμεί την παραμονή ενός κορμού παικτών που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα, αλλά αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με την εισήγηση του προπονητή, που πιθανώς να είναι και πάλι ο Περικλής Αμανατίδης.

Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες ακόμη και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα για την επόμενη ημέρα στον Α.Ο.Τρίκαλα, καθώς και ο χρόνος κυλάει και πρέπει όλα να μπουν σε μία σειρά, καθώς σε περίπου ένα μήνα, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.