Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:12 από

Κυπαρίσσης:Οι παίκτες μου μοχθούν από τότε που ήρθε ο Αμανατίδης

Στα Τρίκαλα επέστρεψαν την Τρίτη (18/04) σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τις διακοπές του Πάσχα ξεκινώντας ταυτόχρονα την προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό (Κυριακή 23/04, 16:00)

Ζητούμενο αποτελεί φυσικά το τρίποντο και η διεύρυνση του αήττητου σερί εννέα ολόκληρων αγωνιστικών πέραν της νίκης που κατακτήθηκε λόγω απόσυρσης του Πανθρακικού.

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης φρόντισε να εξάρει τη συμβολή του Περικλή Αμανατίδη στην αγωνιστική βελτίωση των Τρικαλινών.

Αναλυτικά:

«Από τη μέρα που ήρθε μαζί με τον κ. Αμανατίδη στην ομάδα βλέπω τους παίκτες μέσα στο γήπεδο να μοχθούν. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχουν έρθει στον δεύτερο γύρο. Δεν γνωρίζω γιατί στον πρώτο γύρο δεν πήραμε και άλλους βαθμούς, σίγουρα όμως είχαμε καλούς προπονητές, στο ποδόσφαιρο πολλές φορές η λεπτομέρεια παίζει το δικό της ρόλο.

Δεν υπάρχει μυστικό, είναι θέμα δουλειάς και διάθεσης και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε. Τώρα η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα με τον Αιγινιακό, ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με κάθε σοβαρότητα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, αφού ο ΑΟ Τρίκαλα είναι από τις ελάχιστες ομάδες που μπορούν να γεμίσουν ένα γήπεδο και εμείς με την απόδοσή μας θα πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει αυτό».

A-sports.gr